Language: DutchEnglish

VERWERKING AFVALSTROMEN

De oplossingen van Demacq Recycling International

Het verwerkingsproces

Demacq Recycling heeft de 'groenste' oplossing

Producten die binnen de vollast afmeting vallen kunnen direct worden verwerkt zoals o.a. productieafval. Voor producten die groter zijn is er een speciaal proces van voorbewerking noodzakelijk.

Wij hebben hiervoor een gespecialiseerd mobiel 'cold water cutting’ proces ontwikkeld waarmee grote componenten worden verkleind en geschikt gemaakt voor verdere verwerking. De snijtechniek vereist enkel kraanwater en zand. Hierdoor is er geen schade aan het milieu en kunnen we op bijna iedere locatie het proces uitvoeren, wat u als klant dan ook volledig ontzorgt! Daarnaast blijven de transportbewegingen beperkt tot een minimum en de kosten beperkt tot een normaal tarief waardoor de totale kosten van ons proces zoveel mogelijk beperkt blijven, we kunnen u dus een scherpe prijs aanbieden.

Verwerken van composiet tot grondstof is een wezenlijk deel van het proces. Daarvoor is zowel een voldoende aanvoer van belang, maar ook een combinatie van kwaliteiten om de diverse toepassingen mogelijk te maken.

Research

Het gebruik van recyclaat

Hogeschool Windesheim is een van de partners waarmee Demacq Recycling met veel plezier zijn samenwerkt.
Met de hogeschool werkt Demacq Recycling aan diverse raak-projecten die nieuwe toepassingen en gebruik van recyclaat hierin testen.

Call Now Button